Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φωτιές: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο πλευρό των πυρόπληκτων

Φωτιές: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο πλευρό των πυρόπληκτων

Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, αλλά και η ομάδα 6του Βόλου ενεργοποιήθηκαν μπροστά στην καταστροφή που προκαλούν οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός να στέλνει βοήθεια στους πυρόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Εύβοιας, που βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές, λόγω των πυρκαγιών.

Για το θέμα μίλησε ο πρόεδρος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, που ανέφερε στο “Mega” πως «θα πάμε στην πυρόπληκτη περιοχή του Μαντουδίου για να μεταφέρουμε με εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δύο νταλίκες με 70 παλέτες νερά, φυσικούς χυμούς και μπισκότα, για να μπορέσουμε να ανυψώσουμε το ηθικό και να είμαστε και εμείς παρόντες, δίπλα στον πόνο τους. Και ό,τι χρειαστούν θα είμαστε στη διάθεσή τους. Η αποστολή είναι 12 άτομα, οι εθελοντές του Ολυμπιακού».

Κινητοποίηση και από την ΠΑΕ Βόλος. Ο σύλλογος της Μαγνησίας ενημέρωσε πως αντιλαμβανόμενος “… τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν συμπολίτες μας από τη δοκιμασία της πύρινης λαίλαπας, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου θα συμβάλει στη φιλοξενία πυρόπληκτων οικογενειών».

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στείλει άμεσα βοήθεια στις πληγείσες περιοχές, σε συνεργασία με τη Σουρωτή.

Ο “δικέφαλος του Βορρά αποστέλλει ήδη στους πυρόπληκτους νερά, ξηρά τροφή, αλλά και απαραίτητα αναλώσιμα για τους ανθρώπους που παλεύουν στις φλόγες και τους διασώστες ανθρώπων και ζώων.

Παράλληλα βρίσκεται σε επαφή με τις Αρχές, προκειμένου τις επόμενες μέρες να υπάρξει περαιτέρω έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων που πλήττονται από τις καταστροφικές φωτιές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις