Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φοβερός Ποντένσε ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη καλύτερη διαιτησία (video)

Φοβερός Ποντένσε ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη καλύτερη διαιτησία (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γουλβς ηττήθηκε από την Μπέρνλι με 2-1, με τους “λύκους” να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα και τον Ντάνιελ Ποντένσε να σχολιάζει το γεγονός μέσα από ειρωνικά stories στο instagram.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν πρωταγωνιστής σε μία από τις φάσεις που “φωνάζει” η ομάδα του και ανέβασε τα σχετικά video με ένα επικό σχόλιο: «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη ήμουν καλό αυτόν το χρόνο, οπότε θα ήθελα να ζητήσω αν θα μπορούσες να μου φέρεις λίγη δικαιοσύνη του χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Έξαλλος με τον διαιτητή ήταν και ο προπονητής της Γούλβς και πρώην “πράσινος” Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίο και ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, κινδυνεύοντας πια και με τιμωρία. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε τα εξής:

«Ο διαιτητής δεν είχε την ποιότητα για ένα παιχνίδι της Premier League, αυτό είναι ένα πρόβλημα που το ξέραμε, γιατί είχαμε συναντήσει τον Λι Μέισον και στο παρελθόν. Δεν πρόκειται για ένα κρίσιμο λάθος ή τις αποφάσεις του, αλλά για το πώς χειρίζεται το παιχνίδι. Οι παίκτες νιώθουν νευρικοί, σφυρίζει απλά απ’ τους… θορύβους των παικτών. Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο συγκεκριμένος δεν έχει την ποιότητα να σφυρίζει στην Premier. Απλώς δεν θέλω να τον δω άλλη φορά, του είπα ότι ελπίζω να μην σφυρίζει ξανά σε παιχνίδι μας. Δεν μπορεί να ελέγξει τους παίκτες, οι παίκτες διαφωνούν συνεχώς. Οι άλλοι διαιτητές άφηναν το παιχνίδι να προχωράει κανονικά».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις