Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φόβος και τρόμος ο Μπακασέτας! Ο Πανιώνιος διέλυσε τη Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πραγματικός… οδοστρωτήρας ο Μπακασέτας, “πάτησε” την Skoda Ξάνθη και με τρία φανταστικά γκολ του έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο (3-0). Το πρώτο χατ-τρικ του Έλληνα μεσοεπιθετικού στη Superleague.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με «χατ τρικ» του Μπακασέτα ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 26ης ημέρας στην Super League. Η ομάδα του Ουζουνίδη, η οποία προερχόταν από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με τη νίκη επί της Ξάνθης έκανε ένα ακόμη βήμα για την είσοδό της στα πλέι οφ. Στην αντίπερα όχθη, Ξάνθη δεν μπόρεσε να συνεχίσει το αήττητο σερί που είχε τις τελευταίες έξι αγωνιστικές με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Μέχρι και το 37′ της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος, με την Ξάνθη να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά να μην απειλεί καθόλου την εστία του Διούδη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μπακασέτας πήρε το όπλο του και έβαλε τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 38′, έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Τσέναμο να φέρει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε, ενώ στο 41′ έκανε το 2-0 με ένα απίστευτο σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκπληκτικό τρόπο και τον Τσέναμο να λέει σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις ηχηρό “όχι” στις προσπάθειες των Μπακασέτα (48′, 49′) και Μασούρα (50′). Ο Λουτσέσκου έκανε διορθωτικές κινήσεις, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Νιέτο και Καπετάνο και βελτιώνοντας την εικόνα της Ξάνθης.

Οι Νεοσμυρνιώτες όμως διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 72′ έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία με τον Ρισβάνη. Τα όσα ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίρνει ένα ακόμα “τρίποντο” στην προσπάθεια της για είσοδο στα πλέι οφ. Τη νίκη των γηπεδούχων… υπέγραψε ο Μπακασέτας με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός “χόρεψε τον Λισγάρα στο 95′ και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90′ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καθάριος (66′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ (82′ Τζανδάρης). 

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Κώστας Βλάχος, Χαλκιαδάκης. 

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Σολτάνι, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (58’ Νιέτο), Σκουρτάι (58’ Καπετάνος). 

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Καμαρά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε