Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Παραμένει AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι παρά τις αντιδράσεις

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Παραμένει AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι παρά τις αντιδράσεις
Reuters

Μπορεί η UEFA να έβγαλε τον Τόμας Κβιατκόβσκι από το παιχνίδι της Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League, αλλά το ίδιο δεν έγινε και στο ΦράιμπουργκΟλυμπιακός, αφήνοντάς τον στη θέση του AVAR.

Μένει στο… πόστο του για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός. Ο Τόμας Κβιατκόβσκι έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσει πάνω του τα “φώτα” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για τους λάθος λόγους, αλλά η UEFA αποφάσισε να μην προχωρήσει σε νέα αλλαγή.

Ο Πολωνός ήταν AVAR στο Μαρσέιγ – ΑΕΚ, αναμέτρηση στην οποία η Ένωση είχε μεγάλα διαιτητικά παράπονα, ενώ “ξεσηκώσει” όλη την Ευρώπη το βράδυ της Τρίτης (28.11.2023) στη φάση του πέναλτι στο φινάλε του Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ (1-1) (υπέδειξε λανθασμένα πως υπήρξε παράβαση, με τον διαιτητή Μαρτσίνιακ να ολοκληρώνει το λάθος και να στήνει την μπάλα στα ένδεκα βήματα, για την ισοφάριση των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις).

Η UEFA απάλλαξε τον Τόμας Κβιατκόβσκι από το χθεσινό (29.11) παιχνίδι της Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ, αλλά τον διατήρησε στη θέση του AVAR στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως διαιτητής της σημερινής (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sports 4) αναμέτρησης είναι ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο, VAR ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ και AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις