Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η σχέση με τον Γιάννη και τα παιδικά χρόνια μακριά από την οικογένεια

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η σχέση με τον Γιάννη και τα παιδικά χρόνια μακριά από την οικογένεια

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο μίλησε για τα παιδικά του χρόνια μακριά από την οικογένεια του και τη σχέση του με τον αδερφό του, Γιάννη.

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

«Τραγουδούσα και ο παππούς μου μού έλεγε ”Φράνσις έχεις πολύ ωραία φωνή. Νομίζω μπορείς να ασχοληθείς με την μουσική”. Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής σου κληρονομιάς. Για παράδειγμα τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, έτσι είναι περισσότερο Έλληνες.

Εγώ ερχόμενος εδώ προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου και τη δική μου κουλτούρα, ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

Για την ταινία που προβλήθηκε με την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα. Επίσης, αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ είμαι εγώ που έμεινα πίσω».

«Οι παππούδες μου με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις