Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Φραντσέσκο Τότι: Κρατάει τις τσάντες της πρώην συζύγου του ως αντίποινα για τα ρολόγια του

Φραντσέσκο Τότι: Κρατάει τις τσάντες της πρώην συζύγου του ως αντίποινα για τα ρολόγια του
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στον Φραντσέκο Τότι και την πρώην σύζυγο του Ίλαρι Μπλάζι, με τον θρυλικό αρχηγό της Ρόμα να κρύβει τις τσάντες της πρώην συζύγου του ως αντίποινα για τα πανάκριβα  Rolex του τα οποία είναι στη κατοχή της.

Η σχέση του Φραντσέσκο Τότι με την πρώην σύζυγο του Ίλαρι Μπλάζι φαίνεται πως περνάει από 40 κύματα ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. 

Το πρώην διάσημο ζεύγος στην Ιταλία βρίσκεται σε αντιπαράθεση αυτή τη περίοδο με επίκεντρο.. πανάκριβα περιουσιακά στοιχεία και ρολόγια Rolex.

Συγκεκριμένα μετά τον χωρισμό τους ύστερα από 20 χρόνια γάμου,  η Μπλάζι είχε πάρει ως λάφυρο τα ρολόγια Rolex του Τότι όπως είχε υποστηρίξει ο ”Capitano” σε συνέντευξη του.

Ο Τότι βέβαια φαίνεται πάντως ότι πλήρωσε την πρώην σύζυγο του με το ίδιο νόμισμα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, έχει κρατήσεις τις πανάκριβες τσάντες της μέχρι να του επιστραφούν τα ρολόγια.

Η ιστορία του πάλαι ποτέ αγαπημένου και πολυσυζητημένου ζευγαριού στη Ιταλία φαίνεται πως θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις