Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φριτζ – Ναδάλ 2-3: Ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του Wimbledon

Φριτζ – Ναδάλ 2-3: Ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του Wimbledon
ΑΠΕ

Ο Ράφα Ναδάλ βρέθηκε να… κυνηγάει δυο φορές τον Τέιλορ Φριτζ στα σετ, παίζοντας και με πρόβλημα. Ο Ισπανός έδειξε ότι ο θρύλος του έχει “χτιστεί” από τέτοια ματς, νίκησε τον Αμερικανό με 3-2 σετ -παίρνοντας το ματς στο τάι μπρέικ- και πέρασε στα ημιτελικά του Wimbledon. Κόντρα στον Νικ Κύργιο για ένα “εισιτήριο” στον τελικό.

Υπόκλιση στον Ράφα Ναδάλ! Ο Ισπανός νίκησε τον Τέιλορ Φριτζ με 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6(4), μετά από αγώνα που κράτησε 4 ώρες και 20 λεπτά και πέρασε στα ημιτελικά του Wimbledon.

Έτσι, ο Ναδάλ συνεχίζει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του 3ου τίτλου στο All England Club (2008 και 2010 τα δύο προηγούμενα), θα προσπαθήσει να… σηκώσει για τρίτη φορά στην καριέρα του το Wimbledon σε χρονιά όπου κατέκτησε το Roland Garros και να “πάρει σπίτι του” για δεύτερη φορά στην καριέρα του τρία Grand Slam (κατέκτησε στις αρχές του έτους το Australian Open), έχοντας μπροστά του και το US Open.

Παρότι τραυματίστηκε νωρίς στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του WImbledon κι έκανε ένεση για να συνεχίσει (πρόβλημα στους κοιλιακούς του), παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ (0-1, 1-2) από τον καταπληκτικό, Τέιλορ Φριτς (νο14 στον κόσμο) και άλλες δύο στο τέταρτο και πέμπτο σετ να χάνει με 4-5, ο απίστευτος Ισπανός κατάφερε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, όπου επιβλήθηκε με 10-4 (3-2 σετ) και πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις