Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γαλατάσαραϊ – Ολυμπιακός, Σφαιρόπουλος: “Δύσκολη αποστολή, σκληρή έδρα”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Τις “παγίδες” που κρύβει η αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, για την 6η αγωνιστική της Euroleague σημείωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

“Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αδικούν την Γαλατάσαραϊ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εχει πολύ γεμάτο ρόστερ. Εχει δύο μην πω και τρεις ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση. Εχει πλούσιο ρόστερ κι έμπειρος παίκτες στην Euroleague”, τόνισε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αναμέτρηση της Παρασκευής, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία.

Και συνέχισε: “Το ότι δεν έχει κάνει νίκη είναι πλασματικό και τους δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε πως η Γαλατάσαραϊ θα έχει την βοήθεια του κόσμου. Η έδρα της είναι πολύ σκληρή. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Εχω ζητήσει κι έχουμε δουλέψει για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να χαραλαρώσουμε καθόλου και πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι. Θα είναι μία δύσκολη μάχη και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι”.

Επίσης, ο 8χρονος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ρωτήθηκε για το σημείο που θα κρίνει την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague: “Πιστεύω πως θα είναι το ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει τρία ματς στην έδρα τους και τα έχουν χάσει. Σίγουρα το θέλουν πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε