Site icon NewsIT

Γαλλία – Αυστραλία 4-1: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους «τρικολόρ» στο Μουντιάλ 2022

22.11.2022 | 23:02
Γαλλία – Αυστραλία 4-1: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους «τρικολόρ» στο Μουντιάλ 2022

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group D - France v Australia - Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar - November 22, 2022 France's Olivier Giroud celebrates scoring their fourth goal with Kylian Mbappe and Theo Hernandez REUTERS/Kai Pfaffenbach

Η Αυστραλία προηγήθηκε με το… καλησπέρα στο ματς με τη Γαλλία για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αλλά οι “τρικολόρ” αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο και πήραν επιβλητική νίκη με 4-1.

Η Γαλλία ανέτρεψε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο δεύτερο μέρος. Ο Γκούντουιν είχε δώσει το προβάδισμα στην Αυστραλία με γκολ στο 9′, αλλά ο Ραμπιό ισοφάρισε στο 27′ και ο Ζιρού πέντε λεπτά αργότερα, έφερε… τούμπα το ματς.

Ο Εμπαπέ έχασε στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, την οποία δεν… πλήρωσε η Γαλλία, σε δοκάρι των “καγκουρό” πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι “τρικολόρ” κατάφεραν όμως να “καθαρίσουν” το ματς, με τον Εμπαπέ να βρίσκει τελικά δίχτυα με κεφαλιά στο 68′ και τον Ζιρού να πετυχαίνει το δεύτερο δικό του στο ματς, για να ισοφαρίσει τον Ανρί με 51 γκολ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Εθνικής τους Ομάδας.

Η Γαλλία πήρε έτσι τη νίκη με 4-1 και ξεκίνησε με σπουδαία εμφάνιση το Μουντιάλ 2022, όπου και υπερασπίζεται τον τίτλο της ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version