Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γερμανός λοιμωξιολόγος δεν βλέπει να παίζεται ποδόσφαιρο μέχρι το 2021!

Γερμανός λοιμωξιολόγος δεν βλέπει να παίζεται ποδόσφαιρο μέχρι το 2021!
ΦΩΤΟ Reuters

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος εμφανίστηκε Γερμανός λοιμωξιολόγος από το Ινστιτούτο του Αμβούργου, αφού δήλωσε πως βλέπει πολύ δύσκολο να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο μέχρι να τελειώσει το έτος, αποκλείοντας και το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Την άποψη πως δεν θα παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο μέχρι το 2021 εξέφρασε ο Γερμανός λοιμωξιολόγος, Γιόνας Σμιντ-Σάναζιτ, από το Ινστιτούτο “Μπέρχαρντ-Νοχτ” στο Αμβούργο.
Σύμφωνα με τον Γερμανό επιστήμονα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα αρχίζουν να διεξάγονται εκ νέου μόνο από το επόμενο έτος, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να ξεκινήσουν πριν απ΄ αυτή την ημερομηνία ακόμη και πίσω από κλειστές πόρτες.

“Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει”, δήλωσε ο γιατρός στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Nordic Television (NRD), υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως “Δεν νομίζω ότι τον Απρίλιο θα μπορούμε να μιλήσουμε για επιστροφή στους αγώνες, ούτε καν κεκλεισμένων των θυρών, γιατί πιθανώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια”.

Η Bundesliga έχει αναστείλει το πρωτάθλημα μέχρι τις 2 Απριλίου, αλλά από πολλούς αυτή θεωρείται ως μια παράδοξη ημερομηνία. Ο γενικός διευθυντής της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL), Κρίστιαν Σέιφερτ, δήλωσε ότι τα παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες θα είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση ορισμένων ομάδων από την αναξιοχρεότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις