Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Για το δεύτερο “διπλό” στην Euroleague ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιλερμπάν

Για το δεύτερο “διπλό” στην Euroleague ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (1/12, 21:45, Nova, newsit.gr) τη Βιλερμπάν στη Λιόν, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα, με ανεβασμένη τη ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει το δεύτερο “διπλό” της στη διοργάνωση και να ανέβει στο 4-6, την ώρα που οι Γάλλοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της πανίσχυρης Μπαρτσελόνα με 80-68.

Οι Γάλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Euroleague την εφετινή σεζόν από τον κορονοϊό, αλλά όταν είναι πλήρεις αποτελούν πραγματικό φόβητρο με τον γρήγορο ρυθμό και την αποτελεσματική επίθεση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μπορεί να υπολογίζει και στον Αμερικανό γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο και ακολούθησε την αποστολή στη Γαλλία.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Γιακούμπ Ζαμοϊσκι (Πολωνία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις