Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάκομπσεν: «Κλαίω εδώ και μέρες σκεπτόμενος ότι φεύγω από τον Παναθηναϊκό»

Γιάκομπσεν: «Κλαίω εδώ και μέρες σκεπτόμενος ότι φεύγω από τον Παναθηναϊκό»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη λαμπρή καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον πολύπειρο πασαδόρο να σηκώνει το λιγκ καπ και να κάνει στη συνέχεια κατάθεση ψυχής.

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν, τόνισε ότι όλες αυτές τις μέρες που γνώριζε ότι θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τα πράσινα έκλαιγε, δηλώνοντας ότι αυτά τα πέντε χρόνια που φορούσε τα πράσινα ήταν τα καλύτερα της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Με έναν τίτλο. Εύχομαι στο μέλλον η ομάδα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Αυτά ήταν τα 5 καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Με το τέλος του παιχνιδιού έβαλα τα κλάματα. Έκλαψα χθες, κλαίω εδώ και εβδομάδες γιατί πλησίαζε το τέλος μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν όμως τα 5 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Θα έχω πάντα τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις