Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν να σωθούμε όχι να βγω 1ος σκόρερ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος»

Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν να σωθούμε όχι να βγω 1ος σκόρερ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την προσωπική διάκριση που πέτυχε αφού αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στην Ολλανδία, τονίζοντας πως ο υποβιβασμός της ομάδας του δεν τον άφησε να το χαρεί.

Πρώτος σκόρερ με 26 γκολ ο Γιακουμάκης στην Ολλανδία, αλλά στην δεύτερη κατηγορία η Φένλο πλέον, που υποβιβάστηκε, αφού τερμάτισε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για την επιτυχία του, η οποία όπως είπε δεν τον ικανοποιεί, αφού δεν συνδυάστηκε με την επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία», δήλωσε ο Γιακουμάκης και προσέθεσε: «Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε. Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις