Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να πάρει την απόφαση για το γήπεδο»

Γιαννακόπουλος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να πάρει την απόφαση για το γήπεδο»
ΦΩΤΟ Intime

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως την απόφαση για το γήπεδο στο Βοτανικό, δεν μπορεί να πάρει κανένα φυσικό πρόσωπο, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού μέσω της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με θέμα τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Η συνάντηση κράτησε περίπου μια ώρα και 20 λεπτά και, εξερχόμενος μετά το τέλος της από το Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ευχολόγια τα υπογεγραμμένα μνημόνια, ενώ φάνηκε να μην ικανοποιείται από αυτά που άκουσε ως προς τη χωροθέτηση του γηπέδου μπάσκετ και συνολικά το μπασκετικό πρότζεκτ, όμως τόνισε ότι η ΚΑΕ θα συμμετάσχει στις ομάδες εργασίας και δεσμεύτηκε πως ό,τι αποφασίσει η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και των φίλων του Παναθηναϊκού, θα το ακολουθήσει και η ΚΑΕ, όσο ο ίδιος έχει την ιδιοκτησία της.

Δήμος Αθηναίων: «Κρατάμε τη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κρινόμαστε από τις πράξεις μας»

Τέλος, ανέφερε ότι οι όροι του μνημονίου είναι χειρότεροι από αυτούς που είχε συμφωνήσει ο ίδιος και ακόμη χειρότεροι από τους όρους που τον ανάγκασαν -όπως είπε- να αποχωρήσει από την προεδρία του Ερασιτέχνη το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μπακογιάννη: «Θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα τα οποία σήμερα διοικούν και εμπλέκονται στον Παναθηναϊκού ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει κατ’ επανάληψη διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας στο οτιδήποτε πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του, αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων, ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ, ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή. Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν το σύλλογο και η απόφαση πρέπει απαραιτήτως να πάει στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις