Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: “Ο Πασκουάλ θέλει τον Τζεντίλε! Είμαστε κοντά!”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ανοιχτά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Τόνισε ότι έχει γίνει στον παίκτη συγκεκριμένη πρόταση και πως η μπάλα είναι πλέον στο… παρκέ της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM ότι είναι κοντά στην επίτευξη της μετεγγραφής και πως ο Πασκουάλ τον έχει ζητήσει στην ομάδα.

Για το… φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Τζεντίλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Ο Τζεντίλε είναι μεγάλος και ο Παναθηναϊκός πάντα ενδιαφέρεται για τέτοιους παίκτες. Ευελπιστώ σήμερα να έχουμε εξελίξεις. Κάναμε συγκεκριμένη πρόταση και είμαστε σε επικοινωνία. Τον θέλει ο προπονητής της ομάδας. Υπάρχει ένα θέμα και νομίζω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς αν είναι μια ανάσα από την ομάδα, εφόσον η Αρμάνι Μιλάνο δώσει το «ΟΚ» πρόσθεσε γελώντας: «Δεν είναι μια… ανάσα να πάρεις το ΟΚ από ένα σύλλογο!».

Επιβεβαίωσε ότι έχει παίξει το δικό του ρόλο στο θέμα και ο μπαμπάς Τζεντίλε: «Ο Νάντο έχει μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οταν η μπάλα έκαιγε είχε τα άντερα να το πάρει πάνω του. Από τότε διατηρεί καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό, με τον πατέρα μου και με τον θείο μου.Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε τον γιο του να τον δει ανδρώνεται στην ομάδα την οποία έπαιξε κι αυτός;»

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε