Τρίτη, 28 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γιάννης Αλαφούζος μετά το Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2: Υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες και ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού

Γιάννης Αλαφούζος μετά το Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2: Υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες και ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού

Ξέσπασμα από τον εκνευρισμένο Γιάννη Αναφούζο, μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Λαμία (2-2).

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε αρχικά τα παράπονά του για τη διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Λαμία, έκανε λόγο για “ομάδες που έχουν θυγατρικές” και χαρακτήρισε ανίκανο το Υπουργείο Αθλητισμού.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην COSMOTE TV:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα, για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία, πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες! Έχουμε διαιτητές, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε, δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς και να μας σφυρίξουν πέναλτι, επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι!

Αν θέλετε ειδικά για σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, έχουμε τεράστιο θέμα, που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας, με τις καθυστερήσεις, που έδωσε. Τα πέντε λεπτά ήταν αστεία! Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα, έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού, το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις