Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποθέωση στο ESPN: «Τέιτουμ, Γιόκιτς και Εμπίντ δεν είναι καν στο ίδιο επίπεδο»

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αποθέωση στο ESPN: «Τέιτουμ, Γιόκιτς και Εμπίντ δεν είναι καν στο ίδιο επίπεδο»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί μία ακόμη τρομερή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA και η αποθέωση στο πρόσωπό του συνεχίζεται και στο ESPN, παρά το γεγονός ότι θεωρείται τρίτο φαβορί για τον τίτλο του MVP.

Στην εκπομπή KJM μάλιστα, o πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς και πλέον αναλυτής του ESPN, Τζέισον Γουίλιαμς, αρνήθηκε να τοποθετήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ίδιο επίπεδο με παίκτες όπως ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς, αλλά και οι Γιόκιτς και Εμπίντ που εμφανίζονται πιο μπροστά στην κούρσα για το φετινό βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο NBA.

Ο Γουίλιαμς υπογράμμισε όσα πέτυχε ο “Greek Freak” στους Μιλγουόκι Μπακς και έκανε λόγο για ένα από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες στην ιστορία του NBA. Χαρακτηριστικά, και σε ερώτηση για το αν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τέιτουμ, απάντησε τα εξής: “Τα ονόματά τους δεν μπορούν να μπουν ούτε στην ίδια πρόταση. Θυμάσαι την ιστορική εμφάνισή του στους τελικούς; Και είχε τραυματιστεί λίγο πριν. O Γιάννης είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες που έχει δει ποτέ το NBA. Ακόμη δεν έχουν βρει πως να τον σταματήσουν στη ρακέτα. Έβαλε 50 πόντους στον τελικό και είχε μόνο ένα σουτ από μακριά. Ξέρεις τι θα κάνει και δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Όχι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τζέισον Τέιτουμ. Νομίζω ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Γιάννης είναι σε άλλο επίπεδο. Όχι ούτε ο Γιόκιτς και ο Εμπίντ είναι μαζί τους”.

https://www.youtube.com/watch?v=_cHQ6Il84ck

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις