Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά το Game 4 με τους Χιτ – «Probable» η συμμετοχή του στο Game 5

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά το Game 4 με τους Χιτ – «Probable» η συμμετοχή του στο Game 5
Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, για να βοηθήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στο game 4 κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, έχοντας όμως ένα αρκετά επιβαρυμένο οργανισμό. Τι αναφέρει η ενημέρωση των “Ελαφιών” για τον “Greek freak” ενόψει του game 5.

Οι Χιτ επικράτησαν πριν από ένα 24ωτο των Μπακς με 119-114 στο Μαϊάμι και έκαναν το 3-1 στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της Ανατολής στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στη… δράση μετά από απουσία δύο αγώνων και να σημειώνει triple-double ( (26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ)), αγωνιζόμενος για 38:27 λεπτά.

Όπως όμως φαίνεται, ο οργανισμός του “Greek freak”, έφτασε στα όριά του, προκειμένου να βοηθήσει τους Μπακς. Μάλιστα, χρειάστηκε να του γίνει μια ένεση ενδοφλέβια για την χορήγηση υγρών για να βοηθηθεί στην αποκατάστασή μετά το τέλος του αγώνα.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Σαμς Σαράνια στην ιστοσελίδα «The Athletic» στην οποία μάλιστα επισημαίνει ότι ο Έλληνας άσος των Μπακς μετά το παιχνίδι για τον λόγο αυτό απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, κάτι… πρωτόγνωρο για εκείνον καθώς δεν ήταν καν σε θέση να μιλήσει.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Game 5 των NBA Finals το 2021, όταν μετά από την εκτός έδρας νίκη επί των Φοίνιξ Σανς ο Γιάννης πήγε στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε με κράμπες για να δεχθεί τη φροντίδα του ιατρικού team για περίπου 50 λεπτά.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς είναι αμφίβολη, αλλά με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο των Μπακς, η συμμετοχή του “Greek freak” χαρακτηρίζεται… probable. Δηλαδή, η συμμετοχή του είναι πιθανή, περίπου στο 75%.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις