Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκπληξη από τους Μπακς με Τιερί Ανρί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκπληξη από τους Μπακς με Τιερί Ανρί

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω εσύ» είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Τιερί Ανρί σε ένα All Star Game, για να πάρει την απάντηση του Γάλλου: «Τώρα μεγάλωσα και θέλω εγώ να γίνω εσύ». Οι Μιλγουόκι Μπακς τους έδωσαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν.

Όπως αναφέρουν οι Μιλγουόκι Μπακς στην ανάρτηση τους “κάναμε μια έκπληξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με ένα σπέσιαλ μήνυμα συγχαρητηρίων από ένα παιδικό του είδωλο, τον θρύλο της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί”.

“Γεια σου μεγάλε. Εδώ, Τιερί. Ήθελα απλά να σου δώσω συγχαρητήρια και να σου πω… επιτέλους! Σε θυμάμαι να μου λες πως μια ημέρα θα γίνεις πρωταθλητής και πως θα έβαζες τα δυνατά σου για να το κάνεις.

Τώρα τα κατάφερες. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει σημασία αν θα πέσεις, αλλά το πως θα σηκωθείς και θα σταθείς. Και τα κατάφερες. Για την πόλη σου, για την ομάδα σου και για τον εαυτό σου.

Προσπάθησαν να σε… ρίξουν, αλλά δεν άκουσες το θόρυβο. Και τελικά έφερες τον τίτλο πίσω στο Μιλγουόκι. Τώρα απόλαυσε το. Τα λέμε σύντομα πρωταθλητή!

Το είπες και το έφερες εις πέρας. Τα λέμε σύντομα”

“Αυτό είναι τρελό” είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού είδε το βίντεο. “’Ηθελα να γίνω σαν αυτόν, μεγαλώνοντας. Γιατί ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο. Ήθελα να του μοιάσω, αλλά ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Αυτό το μήνυμα σημαίνει πάρα πολλά για μένα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις