Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξω φρενών από το απίστευτο unfair των Πέισερς με την μπάλα του αγώνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξω φρενών από το απίστευτο unfair των Πέισερς με την μπάλα του αγώνα
glomex_grab

Το unfair των Ιντιάνα Πέισερς με την μπάλα του αγώνα, που προκάλεσε την έκρηξή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την ιστορική του εμφάνιση στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας και ρεκόρ οργανισμού με τους 64 πόντους που σημείωσε στη νίκη επί της Ιντιάνα με 140-126 την ξημερώματα της Πέμπτης στο Μιλγουόκι. Το φινάλε του αγώνα, όμως, τον βρήκε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο «Greek Freak» ήθελε να πάρει την μπάλα του αγώνα ως αναμνηστικό για την ξεχωριστή για τον ίδιο εμφάνιση -έκανε προσωπικό ρεκόρ με 64 πόντους- όμως οι άνθρωποι των Ιντιάνα Πέισερς την… εξαφάνισαν και αυτό τον έκανε έξαλλο.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εκτός εαυτού, έτρεξε με φόρα προς τα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από λίγο, για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με έντονο τρόπο στους Λόιντ Πιρς – Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Λίγο αργότερα, ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, εξήγησε ότι ο συνεργάτης του πήρε τη μπάλα για να την δώσει στον rookie Όσκαρ Τσιέμπουε που πέτυχε τον πρώτο πόντο της επαγγελματικής του καριέρας

“Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το feeling της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Ήθελα να την δώσω στη μητέρα μου. Δεν έχω τη μπάλα από τον τελευταίο τελικό κι αυτό με πονάει. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε, αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ έγινε πέμπτος στα τρίποντα, έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα.

Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA. Δεν είναι πολλοί παίκτες στο Top 5 σε μια λίστα. Κι εγώ τον κυνηγάω, μου λείπουν 2.000 τρίποντα βέβαια” ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξη που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις