Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ να μην νιώθω πόνο, να μην ανησυχεί η μητέρα μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ να μην νιώθω πόνο, να μην ανησυχεί η μητέρα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παλεύει με κάθε κόστος για τους Μπακς, έχοντας στο μυαλό του και τη μητέρα του και τα αδέρφια του κάθε φορά που πέφτει στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει δύναμη από την οικογένεια του συνεχίζει να αγωνίζεται παρά τον όποιο πόνο αισθάνεται.

Στο παιχνίδι με τους Χοκς, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς γύρισε πολύ άσχημα το πόδι του στις αρχές της δεύτερης περιόδου, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Έσφιξε τα δόντια και συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τον σοκαριστικό τραυματισμό του.

“Προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, εκεί που πραγματικά βελτιώνεσαι και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Προσπαθώ να μην νιώθω πόσο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις”, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι

Για τις τρεις ήττες των Μπακς ο Έλληνας σταρ ανέφερε: “Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνήθειες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα”.

Για τον ρούκι ΜαρΤζόν Μπότσαμπ: “Πιστεύω πραγματικά στον Μπότσαμπ, σε αυτό που είναι σήμερα και μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύω εγώ; Σημασία έχει ότι εκείνος πιστεύει στον εαυτό του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και παραμείνει ταπεινός, μπορεί να καταφέρει πολλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρότερος. Όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, άκουγα καλά λόγια από τα ΜΜΕ και στο επόμενο ματς ήμουν χάλια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ΜαρΤζόν, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και θα προσπαθήσω να μη μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν του αρέσει. Θέλω να γίνει όσο καλύτερος μπορεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις