Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το video της Μαράια με ετοιμασίες γάμου

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το video της Μαράια με ετοιμασίες γάμου
Eurokinissi

Φούντωσαν οι φήμες! Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαράια Ρίντλσπρίγκερ;

Μετά από πολλά χρόνια αγάπης, που… συνοδεύτηκαν από τρία παιδάκια, δεν αποκλείεται να έφτασε η ώρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αγαπημένη του Μαράια, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η σύντροφος του “Greek Freak” έδωσε… τροφή στο συγκεκριμένο “σενάριο”, με την τελευταία της ανάρτηση. Η Μαράια Ρίντλσπρίγκερ υπονόησε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση νυφικού με video που πόσταρε στο Instagram, γράφοντας “η ζωή τελευταία”.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν στη σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο συγχαρητήρια, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν, εάν πλησιάζει ο γάμος τους.

“Η Πρώτη Κυρία των Μιλγουόκι Μπακς”, “Αγορά νυφικού” και “Γάμος σύντομα” είναι ορισμένα από τα σχόλια μετά την ανάρτησή της. Μένει πλέον να φανεί, εάν οι συγκεκριμένες ετοιμασίες γίνονται για το γάμο της Μαράια με τον “Greek freak” ή είναι στο πλαίσιο του γάμου κάποιας φίλης της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Riddlesprigger (@sincerelyymariah)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις