Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Ιωαννίδης: Το «αντίο» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον «Ξανθό»

Γιάννης Ιωαννίδης: Το «αντίο» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον «Ξανθό»
Eurokinissi

Ένας από τους… μεγάλους του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης “έφυγε” από τη ζωή και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του “Ξανθού”.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του θρυλικού Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Με αληθινή οδύνη αποχαιρετώ έναν άξιο άνδρα, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του αθλητισμού και της κοινωνίας μας, έναν μεγάλο νικητή, έναν ΦΙΛΟ. Καλό ταξίδι Γιάννη Ιωαννίδη».

Ανακοίνωση για την απώλεια του θρυλικού προπονητή εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ: “Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης, ένας από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ του ελληνικού μπάσκετ. Με προσφορά σαν παίκτης, προπονητής και ομοσπονδιακος τεχνικός για περισσότερα από 45 χρόνια και ενεργή συμμετοχή στην πολιτική σκηνή από το 2004 και μετά.

Μαθημένος στις μεγάλες μάχες και τις τεράστιες νίκες, έμελλε να υποστεί την τελευταία του ήττα, δυστυχώς, μακριά από τα λατρεμένα του “παρκέ”…

Όμως ο άνθρωπος φεύγει και χάνεται, μόνον όταν ξεχαστεί. Και το αποτύπωμα του “ξανθού” στην κοινωνία και τον αθλητισμό θα μείνει ανεξίτηλο στο πέρασμα του χρόνου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γιούλα και την λατρεμένη τους κόρη Θεοδώρα-Ελένη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις