Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Καραλής για τα παράπονα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τι αναφέρουν οι κανόνες για τη φάση του Άμραμπατ»

Γιάννης Καραλής για τα παράπονα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τι αναφέρουν οι κανόνες για τη φάση του Άμραμπατ»
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ο συμβούλου επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Γιάννη Καραλή, πήρε θέση και… απάντησε στους “πράσινους” ισχυρισμούς.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αποβολή -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Άμραμπατ, για χέρι, όπως και πέναλτι για χέρι του Χατζισαφί. Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, απαντά στους ισχυρισμούς των “πρασίνων” για αλλοίωση του αποτελέσματος, ενώ εκφράζει τις αμφιβολίες του για την τελευταία φάση του αγώνα με το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή στα social media:

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 22/23

ΚΑΝΟΝΑΣ 12: ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΝΆΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ (σελίδα 104)

“παρατηρήσεις (κίτρινες κάρτες) για αντιαθλητική συμπεριφορά:

*παίζει τη μπάλα με το χέρι με σκοπό να επηρεάσει ή να σταματήσει μια ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

*παίζει τη μπάλα με το χέρι σε μια ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΓΚΟΛ (ανεξάρτητα του εάν η προσπάθεια είναι επιτυχής ή όχι) ή σε μια ανεπιτυχή του προσπάθεια να ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΊΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ”.

Τι από αυτά συνέβη στο χερι-Αμραμπατ;

Για το τάκλιν, μπάλα πρώτα – αντιπαλο (που ΔΕΝ είχε επικινδυνότητα για τον αντίπαλο) δεν το σχολιάζω καν.

Υ.γ “Πέναλτι -χερι Χατζησαφι” ζητούν. Ε, βέβαια. Έμαθαν από το 1ο πέναλτι στη Λεωφόρο: σπρώξε τον Χατζησαφι και δεν τρέχει… κάστανο. Θα πάρεις και πεναλτι-δωρο!!!!

Υ.γ1 Για την κίτρινη στον Μπρινιολι μετά από…10 παρατηρήσεις για… ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ, θα πείτε κάτι “φωστήρες”;

Υ.γ2 Ο Παλαιός (στο 100′), βρίσκει μπάλα. Όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορεύει στον Αραούχο να σουτάρει μετά. Κι εκεί (αφού σουτάρει) τον βρίσκει ο Παλασιος. “Όχι πέναλτι”; Ο.Κ, αλλά ΧΩΡΊΣ VAR;;;;;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις