Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιάννης Μιχαλήτσος: Το ύστατο χαίρε στον θρύλο του Άρη, μεγάλες μορφές της ομάδας που βρέθηκαν στην κηδεία του

Γιάννης Μιχαλήτσος: Το ύστατο χαίρε στον θρύλο του Άρη, μεγάλες μορφές της ομάδας που βρέθηκαν στην κηδεία του
Eurokinissi

Με την σημαία του Άρη να βρίσκεται σε περίοπτη θέση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.10) η κηδεία της μεγάλης μορφής των Θεσσαλονικέων, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών. Θρύλοι της ομάδας έδωσαν το «παρών».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών και την Παρασκευή (13.10.2024) έγινε η κηδεία του στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, ενώ ακολούθησε η ταφή του στα Κοιμητήρια Θέρμης. Η «οικογένεια» του Άρη έδωσε δυναμικό «παρών».

Στην εξόδιο ακολουθία, στον Ιερό ναό βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Φοιρός, Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Κολτσίδας.

Στην κηδεία βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης, Κώστας Ορφανός, Μλάντεν Φορτούλα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Γιώργος Λυσαρίδης, ο πρώην πρόεδρος του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας.

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Τύπου Παντελής Ζουμπούλης και την ΚΑΕ ο πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου.

Η σημαία του Άρη βρήκε πρώτη από τον Ιερό Ναό, με το φέρετρο του Γιάννη Μιχαλήτσου να ακολουθεί και τον κόσμο να του δίνει το… τελευταίο χειροκρότημα.

Επικήδειο εκφώνησε ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Άρη:

«Είμαστε εδώ για να σε αποχαιρετήσουμε όπως σου αρμόζει για όσα προσέφερες στον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ρωμαλέος, άφοβος, τα έδινες όλα μέσα στο γήπεδο. Με πολύ καλή τεχνική και τοποθετήσεις όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν, για να βοηθήσεις την ομάδα. Αγαπούσες την ομάδα και ήσουν ένας πιστός στρατιώτης, έβαζες πάντα τον Άρη πάντα από το δικό σου συμφέρον. Δεν αρνήθηκες να αναλάβεις εξαιρετικά δύσκολες αποστολές και να βγάλεις την ομάδα από το αδιέξοδο, όποτε σου ζητήθηκε

Δούλευες ακατάπαυστα, όλη μέρα δούλευες για τον Άρη. Είχες άγχος, αγωνία και μεγάλη σου επιθυμία ήταν να προωθούνται παιδιά από τις ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα. Χαριστέας, Κατσαρός, Δέλλας, Λουμπούτης ήταν μερικούς από αυτούς που βγήκαν από τα χέρια σου.

Είχες κοινωνικές ευαισθησίες, ξεχώριζες για τη σεμνότητα, το ήθος και την αξιοπρέπειά σου.

Είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια μαζί σου. Ήσουν πρότυπο οικογενειάρχη. Τα τελευταία χρόνια ήσουν τρισευτυχισμένος έχοντας αποκτήσει τέσσερα εγγόνια. Καμάρωνες γι’ αυτά, όπως θα καμαρώνουν και αυτά στο μέλλον, όταν θα καταλάβουν ότι ο παππούς ο Γιάννης ήταν ένας μεγάλος αθλητής, που έπαιξε ποδόσφαιρο σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, τον Άρη Θεσσαλονίκης».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις