Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Το τελευταίο “αντίο” στον πατέρα του! [pics]

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Το τελευταίο “αντίο” στον πατέρα του! [pics]

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Σάββα, την Παρασκευή (16/3). Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην κηδεία.

Το τελευταίο “αντίο” στον πολυαγαπημένο του πατέρα, Σάββα, είπε ο Γιάννη Σφαιρόπουλος την Παρασκευή (16/3).  Μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο πλευρό του προπονητή των Πειραιωτών και της οικογένειας του.

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος, ο οποίος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στην Μητρόπολη Καλαμαριάς κι ακολούθησε η ταφή του στο χωριό Πέντε Βρύσες στον Λαγκαδά.

Το “παρών” στην κηδεία έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager και υπεύθυνος επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές, ο γιατρός Θεοφάνης Τσαβίσης κι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες. Στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκαν ακόμα οι προπονητές Κώστας Μέξας και Αστέριος Καλύβας, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Άγγελος Μιχόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της  ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις