Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Με έβριζαν χυδαία και έλεγαν να πεθάνει η μάνα μου»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Με έβριζαν χυδαία και έλεγαν να πεθάνει η μάνα μου»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρέθηκε αντίπαλος της ΑΕΚ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά με οπαδούς στην εξέδρα και οι οπαδοί της Ένωσης τον υποδέχθηκαν με… ύβρεις.

Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο διεθνής γκαρντ με μία σειρά από αναρτήσεις του στα social media, όπου αποκάλυψε ότι είχε διαπληκτισμό με οπαδό και στη φυσούνα του γηπέδου.

Οι αναρτήσεις του Λαρεντζάκη

«Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Πάρα πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος του αγώνα ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία.

Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα μέσα στη φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο.

Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις