Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιαννούλης πριν το Ελλάδα – Γιβραλτάρ: «Κανείς μας δεν πέρασε καλά αυτές τις ημέρες»

Γιαννούλης πριν το Ελλάδα – Γιβραλτάρ: «Κανείς μας δεν πέρασε καλά αυτές τις ημέρες»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα (10/9) με το Γιβραλτάρ στην Opap Arena για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στην OPAP Arena για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 και ο Δημήτρης Γιαννούλης τόνισε ότι το αυριανό (10/9) παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τη γαλανόλευκη να επιστρέψει στις νίκες, ενώ πρόσθεσε ότι κανείς από τους παίκτες δεν ήταν καλά αυτές τις μέρες, μετά τη βαριά ήττα από την Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς και εάν έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από την Ολλανδία: “Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής, αλλά σε αυτό το επίπεδο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρεις τους βαθμούς Είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες, να πάρουμε μία εμφατική νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια”.

Για τις τέσσερις απουσίες και τις αλλαγές στην άμυνα: “Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς, ο προπονητής έχει επιλέξει ένα σύνολο και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν νιώθει ότι η Εθνική έχει ανάγκη για αντίδραση: Μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία, μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία, αυτές τις δύο μέρες κανείς δεν πέρασε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις