Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιγαντιαία Μπαρτσελόνα μέσα στη Μαδρίτη! Οργια και τεσσάρα στη Ρεάλ (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την… ξάπλωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι! Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη φεύγοντας από εκεί με το επιβλητικό 4-0 και χωρίς να χρειαστεί τη βοήθεια του Μέσι!

Οι Σουάρες Νεϊμάρ της έδωσαν όσα χρειαζόταν για να ταπεινώσει τη “βασίλισσα” και μεγάλη της αντίπαλο μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο, οι οπαδοί της Ρεάλ παρά τα βάσανά τους έδειξαν τι σημαίνει ποδοσφαιρικός πολιτισμός και εδώ στην Ελλάδα μας έκαναν να ντραπούμε για όσα ζούσαμε την ίδια ημέρα στη Λεωφόρο… Στην αλλαγή του Ινιέστα, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα χειροκροτήθηκε απ’ όλο το «Μπερναμπέου».

Οι Καταλανοί πήραν από νωρίς τον έλεγχο. Στο 11′ ο Σέρχι Ρομπέρτο έβγαλε ασίστ στον Σουάρες κι εκείνος πλάσαρε τον Νάβας. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στο 39′ ο Νεϊμάρ από θέση οφσάιντ έκανε το 0-2 και το «Μπερναμπέου» απαιτούσε την παραίτηση του Μπενίτεθ!

Τα ζόρια της Ρεάλ δεν είχαν τελειώσει! Στο 53′ έκανε το 3-0 ο Ινιέστα που εξαφάνισε την μπάλα με τη βοήθεια του Νεϊμάρ και στο 68′ αποφάσισε να φανεί στο ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν απέτυχε σε τετ α τετ με τον Μπράβο (στο πρόσωπό του η μπάλα). Το 0-4 έκανε ο Λουίς Σουάρες από ασίστ του Τζόρντι Άλμπα.

 


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ράφα Μπενίτεθ):
 Νάβας, Μαρσέλο (59’ Καρβαχάλ), Ράμος, Βαράν, Ντανίλο, Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπέιλ, Ροντρίγκες (56’ Ίσκο), Μπενζεμά 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Άλμπα, Μαστσεράνο (28’ λ.τ. Ματιέ), Πικέ, Άλβες, Ινιέστα (77’ Μουνίρ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (57’ Μέσι), Νεϊμάρ, Σέρχι Ρομπέρτο, Σουάρες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε