Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Αθανασιάδης: Νέα μεγάλη διάκριση για τον τερματοφύλακας της Σέριφ Τιρασπόλ

Γιώργος Αθανασιάδης: Νέα μεγάλη διάκριση για τον τερματοφύλακας της Σέριφ Τιρασπόλ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σέριφ Τιρασπόλ πραγματοποίησε το 2021 την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, φθάνοντας για πρώτη φορά μέχρι και τους ομίλους του Champions League, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή, έναν Έλληνα, τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν “κέρβερος” κάτω από την εστία της ακόμη και κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο κορυφαίος της χρονιάς από τους οπαδούς της.

Όπως ανέφερε κι επίσημα η Σέριφ, «σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2021. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τιλ και στην τρίτη ο επιθετικός, Αντάμα Τραορέ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την ψήφο τους και συγχαίρουμε τον Γιώργο για το τίτλο του καλύτερου παίκτη της Σέριφ για το 2021».

Η νέα μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα γκολκίπερ, σχολιάστηκε και από τον ίδιο στα social media της ομάδας: «Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας που με ψήφισαν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς. Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC SHERIFF | ФК ШЕРИФ (@fc_sheriff)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις