Τετάρτη, 8 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γιώργος Καραγκούνης για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: «Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Γιώργος Καραγκούνης για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: «Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε σπουδαία καριέρα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν του αρέσει το μπάσκετ. Το αντίθετο, μάλιστα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι φαν του μπάσκετ και βρέθηκε, μάλιστα, στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με την Ουκρανία για το Eurobasket 2022.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη κόντρα στους Ουκρανούς. 

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μιλώντας στην ΕΡΤ αποθέωσε την “επίσημη αγαπημένη”, τονίζοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα στο τουρνουά.

“Το χάρηκα πάρα πολύ που κερδίσαμε. Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε κάνει το 4/4, αυτό τα λέει όλα. Ευχόμαστε όλοι να υπάρχει και συνέχεια, αλλά πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και τους αρέσει που είναι στην Εθνική ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό”, δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Για την αποθέωση που είχε από τους πελαργούς: “Είναι ωραία τα συναισθήματα όταν βλέπω την ελληνική ομάδα, από μικρό παιδί έχω περάσει μια δεύτερη καριέρα στην Εθνική. Χάρηκα που βρέθηκα εδώ και είδα αυτή την ομάδα να παίζει τόσο καλά, είναι παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου και αυτοί και ο κόσμος στις κερκίδες. Να μην τους ματιάσουμε, να συνεχίσουν έτσι χωρίς τραυματισμό και πιστεύω ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις