Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Κονδύλης: Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο»

Γιώργος Κονδύλης: Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο»
Intime.gr

Η κηδεία του Γιώργου Κονδύλη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/07) στο Κοιμητήριο Παπάγου, με πλήθος… μπασκετικού κόσμου να λέει του το τελευταίο “αντίο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στο «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Κονδύλη, την… ψυχή του ΕΣΑΚΕ που «έφυγε» από την ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου (16/07).

Η απώλεια του Γιώργου Κονδύλη σκόρπισε την θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ, που βρέθηκε σήμερα (18/7) στο Κοιμητήριο Παπάγου για να τον «αποχαιρετήσει» και να εκφράσει την συμπαράσταση του στην σύζυγο του, Ιωάννα και τους γιούς του, Νότη και Άκη.

Μεταξύ άλλων, στο Κοιμητήριο Παπάγου βρέθηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, ο πρώτος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Θεόδωρος Καρατζάς, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Μιχάλης Μελής, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Νίκος Λεπενιώτης, ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Σταύρος Ντίνος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «πρασίνων» Δημήτρης Κοντός και o υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Απόστολος Λιόγκας, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Δουβής και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της Ένωσης Γιώργος Νικολάου..

Το “παρών” έδωσαν επίσης οι πρώην διαιτητές Κώστας Κορομηλάς, Νίκος Ζαβλανός, Αλέκος Μεταφτσής, Τόμι Σχινάς και ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου.

Στεφάνια απέστειλαν όλες οι ΚΑΕ της Basket League.

Πληροφορίες: esake.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις