Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Μασούρας: Ισοφάρισε το ρεκόρ των Μαύρου, Αναστόπουλου και Γκέκα

Γιώργος Μασούρας: Ισοφάρισε το ρεκόρ των Μαύρου, Αναστόπουλου και Γκέκα

Ο Γιώργος Μασούρας με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ιρλανδία «κυνηγάει» μια ιστορική επίδοση σκοραρίσματος με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε ένα από τα δυο γκολ της Εθνικής Ελλάδας στη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να φτάνει τα 5 τέρματα σε έξι αγώνες.

Με αυτό τον τρόπο ο Μασούρας ισοφάρισε την επίδοση του 1980 από τον Θωμά Μαύρο, του 1984 και του 1988 από το Νίκο Αναστόπουλο και του 2008 από τον Φάνη Γκέκα, οι οποίοι είχαν επίσης πέντε γκολ. Αν μάλιστα ο Μασούρας πετύχει ένα ακόμα στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα τους ξεπεράσει.

Επίσης, θα γίνει ο πρώτος παίκτης της Εθνικής που θα έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικούς αγώνες μιας διοργάνωσης προκριματικών EURO, αφού σε τέσσερις τα έχει καταφέρει μόνο ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Μασούρας μαζί με τον Βλαχοδήμο και τον Μπακασέτα είναι οι μοναδικοί παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που έχουν αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια της διοργάνωσης.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις