Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιώργος Χριστοβασίλης: Το τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Χριστοβασίλης: Το τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα
Intime.gr

Συγγενείς, φίλιοι αλλά και ο χώρος του ποδοσφαίρου είπαν σήμερα (17.05) το τελευταίο “αντίο” στον ιστορικό παράγοντα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο ιστορικός πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης “έφυγε” από τη ζωή την Κυριακή (14.05.2023), σε ηλικί 68 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα της Ηπείρου αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι της Τετάρτης, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα είπαν το τελευταίο “αντίο” στον ιστορικό πρόεδρο του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στην 15ετία που ήταν στα ηνία της ομάδας, έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη στους δύο γιούς του που θα κληθούν από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στεφάνια έστειλαν η Super League, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αλλά και αρκετές ΠΑΕ, μεταξύ αυτών η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Το “παρών” έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

    

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις