Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έπασχε από λέμφωμα Burkitt, σπάνια μορφή καρκίνου

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έπασχε από λέμφωμα Burkitt, σπάνια μορφή καρκίνου
facebook

Θρήνος στις Σέρρες. “’Έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.01.2024) ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, χάνοντας τη “μάχη” με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έδινε τον δικό του δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών, έχασε τη “μάχη” με τον καρκίνο και γέμισε θλίψη την τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, αποχαιρέτησε τον αδερφό του, με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media, γράφοντας: “Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Zagkliverhs (@zagkliverhs)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις