Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9-0, «όργια» στο «Ολντ Τράφορντ» (video)

Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9-0, «όργια» στο «Ολντ Τράφορντ» (video)
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σκόρπισε» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» την Σαουθάμπτον με το ασύλληπτο 9-0 και «έπιασε» την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με τους «πολίτες» όμως να έχουν δυο ματς λιγότερα. Μόνο ο Μαρσιάλ πέτυχε δυο γκολ.

Εφιαλτική βραδιά για τη Σαουθάμπτον στο «Ολντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… μύρισε αίμα, βλέποντας την αντίπαλο της να παίζει με δέκα παίκτες από υτο 2’ και έφτασε στο απίστευτο 9-0.

Εκ του αποτελέσματος, η αποβολή του Γιάνκεβιτς καταδίκασε τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Σόλσκιερ πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Μπισάκα άνοπιξε το σκορ στο 18’ ενώ ο Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, με το τέρμα αυτό, ο 24χρονος επιθετικός έφτασε τα 83 με τους «κόκκινους διάβολους» και ξεπέρασε τον θρυλικό Ερίκ Καντονά στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας.

Ο Μπεντάρεκ έφτιαξε με αυτογκόλ στο 34’ το 3-0, για να έρθει ο Καβάνι πέντε λεπτά αργότερα και να «γράψει» το 4-0 του πρώτου μέρους.

Ο… χορός των γκολ συνεχίστηκε και στην επανάληψη. η Σαουθάμπτον είδε στο 53’ το τέρμα του Άνταμς να ακυρώνεται από το VAR ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε πάλι το «όπλο» της και έφτασε στο 6-0 με τα τέρματα των Μαρσιάλ (69’) και Μακτόμινεϊ (71’).

Η βραδιά της Σαουθάμπτον στο Μάντσεστερ έγινε χειρότερη, αφού στο 86’ έμεινε με εννέα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεντράρεκ. Μέσα σε επτά λεπτά., οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 9-0 με τα γκολ των Φερνάντες (87’ με πέναλτι), Μαρσιάλ (90’) και Τζέιμς (90+3’).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις