Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιουβέντους και Πάολο Ντιμπάλα οδεύουν προς «διαζύγιο» μετά από δίωρη συζήτηση

Γιουβέντους και Πάολο Ντιμπάλα οδεύουν προς «διαζύγιο» μετά από δίωρη συζήτηση
ΑΠΕ

Μια σημαντική απώλεια θα έχει -όπως όλα δείχνουν- η Γιουβέντους από τη νέα σεζόν. Ο Πάολο Ντιμπάλα φαίνεται πως… αποχαιρετά τη “βέκια σινιόρα”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Ιταλία, Γιουβέντους και Πάολο Ντιμπάλα είχαν μια δίωρη (!) άκαρπη συνάντηση, αφού ο αργεντινός δεν δέχθηκε μειωμένη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου και δεν αντέδρασε θετικά.

Να αναφέρουμε ότι οι δυο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία τον προηγούμενο Οκτώβριο, ωστόσο οι συνεχείς τραυματισμοί του παίκτη έφεραν αναπροσαρμογές από τους «μπιανκονέρι», με την πλευρά του να μην αποδέχεται τη νέα πρόταση.

Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους τα τελευταία επτά χρόνια, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι

Ο Πάολο Ντιμπάλα θα αποχαιρετήσει την Γιουβέντους μετά από 283 συμμετοχές, 113 γκολ και έχοντας πανηγυρίσει 12 τίτλους. Ομάδες από Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία τον έχουν στο μετεγγραφικό τους πλάνο. Ίντερ, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις