Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Νίκησε με Βλάχοβιτς και περιμένει το ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Νίκησε με Βλάχοβιτς και περιμένει το ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν
Reuters

Έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους επικράτησε της Λάτσιο με 3-1 στο Τορίνο, πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και θα περιμένει το ντέρμπι, Ίντερ – Μίλαν, για να δει εάν θα την ξεπεράσει κάποια από τις δυο ή εάν θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή!

Την ώρα που η Λάτσιο προσπαθεί να βρει τα “πατήματά” της στη Serie A, η Γιουβέντους εντυπωσιάζει. Η “Βέκια σινιόρα”επικράτησε σχετικά εύκολα των Ρωμαίων (3-1) στο Τορίνο, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που σκόραρε δις κοι έφτασε τα 4 γκολ στη Serie A.

Ο 23χρονος Σέρβος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 10′ και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 67′, τρία λεπτά μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1 από τους “λατσιάλι” ε τον Λουίς Αλμπέρτο. Το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους στην αναμέτρηση σημείωσε ο Κιέζα, με… βολίδα στο 26′.

Με τη νίκη αυτή, η Γιουβέντους (3 νίκες και μια ισοπαλία) ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από Ίντερ και Μίλαν, που κοντράρονται στη συνέχεια στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Την ίδια στιγμή, η Λάτσιο έχει 3 ήττες και μια νίκη και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις