Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιουβέντους με «καρδιά» έμεινε «ζωντανή» για το Champions League

Γιουβέντους με «καρδιά» έμεινε «ζωντανή» για το Champions League
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της πρωταθλήτριας Ίντερ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τρία πέναλτι και μία αποβολή, και έμεινε “ζωντανή” στη “μάχη” για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η “βέκια σινιόρα” προηγήθηκε μετά από πέναλτι με διπλή προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Λουκάκου “απάντησε” με τον ίδιο τρόπο και χρειάστηκε ένα γκολ του Κουαδράδο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να πάει προηγούμενη στην ανάπαυλα.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη στο δεύτερο μέρος, με τον Μπεντακούρ να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55′ και τον Κιελίνι να σημειώνει αυτογκόλ στο 83′. σε μία φάση που έφερε έντονες αντιδράσεις και κρίθηκε μέσω VAR. Αμέσως μετά όμως, ο Κουαδράδο κέρδισε πέναλτι και σκόραρε ο ίδιος από τη βούλα, για να χαρίσει μία… παλικαρίσια νίκη στην ομάδα του.

Η Γιουβέντους βρέθηκε μάλιστα με αυτή, στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έστω και με ματς περισσότερο και περιμένει γκέλα της Μίλαν ή της Νάπολι, για να τους “κλέψει” το “εισιτήριο” για το Champions League.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις