Αθλητικά

Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1: Ο Βλάχοβιτς γλίτωσε τους γηπεδούχους από την ήττα

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 στη Serie A. Η Μπολόνια έφτασε πολύ κοντά στο “τρίποντο” μέσα στο Τορίνο, αλλά η «βέκια σινιόρα» πήρε το βαθμό (1-1), με τρομερό γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 80′.

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Γιουβέντους στη φετινή Serie A ήρθε μόλις τη δεύτερη αγωνιστική. Η Μπολόνια έβγαλε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Τορίνο, αλλά έφυγε από την έδρα της «βέκια σινιόρα» με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η Μπολόνια αιφνιδίασε την Γιουβέντους, κάνοντας το 0-1 με τον Φέργκιουσον στο 24’. Η Γιουβέντους σκόραρε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Βλάχοβιτς. Το γκολ, όμως, δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR. Ο Σέρβος στράικερ, όμως, σκόραρε ξανά στο 80΄, «σώζοντας την παρτίδα» για τους γηπεδούχους.

v-cv3jm2jby2b5

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης και Ζόραν Γκάιτς υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας στον αθλητισμό
«Οι σχέσεις των δύο χωρών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν μεταφράζονται σε ουσιαστικές συνεργασίες με θετικό αποτύπωμα για τις κοινωνίες μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού
Ο Γιάννης Βρούτσης με τον Ζόραν Γκάιτς