Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιουβέντους – Νάπολι 3-0 στα… χαρτιά – Δεν έγινε το παιχνίδι

Γιουβέντους – Νάπολι 3-0 στα… χαρτιά – Δεν έγινε το παιχνίδι

Ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Νάπολι για την τρίτη αγωνιστική της Serie Α δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Οι Ναπολιτάνοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Τορίνο, καθώς διαγνώστηκαν θετικοί οι Ζιελίνσκι και Ελμάς αλλά και συνεργάτης της ομάδας,

Η διοργανώτρια αρχή δεν δέχθηκε το αίτημα της Νάπολι για αναβολή του παιχνιδιού, ενημερώνοντας ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. 

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους πήγε κανονικά στο γήπεδο της, ενώ ανακοίνωσε και την ενδεκάδα της για το ντέρμπι. Οι διαιτητές  έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής. Η ομάδα της Νάπολι δεν ήταν, φυσικά, εκεί κι έτσι η Γιουβέντους πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

“Είμαι εδώ γιατί είναι το σωστό. Τα πρωτόκολλα είναι ξεκάθαρα σε αυτές τις περιπτώσεις, για δύο κρούσματα κορονοϊού σε μία ομάδα. Το πρωτόκολλο διαμορφώθηκε από την κυβέρνηση και το Υπουργείο. Η σκέψη μας παραμένει με την δημόσια υγεία, αλλά το πρωτόκολλο υπάρχει για να συνεχίσουμε το επάγγελμά μας ” ανέφερε ο Ανιέλ στο Sky Sport Ιταλίας.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους συμπλήρωσε: “Οι αθλητικοί κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αυτοί που δεν εμφανίζονται θα έχουν και τιμωρία. Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει αύριο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις