Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιουβέντους: Παρελθόν και τυπικά ο Πίρλο – Έρχεται ο Αλέγκρι

Γιουβέντους: Παρελθόν και τυπικά ο Πίρλο – Έρχεται ο Αλέγκρι
ΦΩΤΟ Intime

Τη λήξη της συνεργασίας με τον Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε η Γιουβέντους, ενώ θέμα ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της της συμφωνίας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Το χρονικό ενός… προαναγγελθέντος θανάτου ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Αντρέα Πίρλο από την τεχνική ηγεσία, πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας. “Σε ευχαριστούμε Αντρέα. Αυτές είναι οι πρώτες κουβέντες που πρέπει όλοι να πούμε, στο τέλος αυτής της ιδιαίτερης κοινής εμπειρίας” αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, που εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει και τη συμφωνία του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

“Πριν από λίγους μήνες, ο Αντρέα Πίρλο, ένα είδωλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ξεκίνησε τη νέα του περιπέτεια ως πρώτος προπονητής. Για να το κάνει, χρειάστηκε θάρρος, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που σημαδεύτηκε από χιλιάδες δυσκολίες, καθώς η πανδημία υποχρέωσε τον κόσμο να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες του μέρα με τη μέρα. Ο Πίρλο έκανε τα πρώτα βήματα σε μία καριέρα που χωρίς αμφιβολία θα είναι λαμπρή” επισημαίνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γιουβέντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις