Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 6-1: Με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 6-1: Με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους συνέτριψε 6-1 την Σαλερνιτάνα εντός έδρας, με την «βέκια σενιόρα» να παίρνει μια πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα βρει απέναντι της την Φροζινόνε.

Η Γιουβέντους όχι μόνο δεν «πάγωσε» από το γκολ του Ικβουεμέσι στο πρώτο λεπτό, αντίθετα «απάντησε» με άκρως εμφατικό τρόπο διαλύοντας με 6-1 τη Σαλερνιτάνα στο Τορίνο, συμπληρώνοντας το παζλ των προημιτελικών του Coppa Italia.

Η «βέκια σινιόρα» με τα γκολ των Μιρέτι (12΄) και Καμπιάσο (35΄) προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο μέρος και στο 54΄ με τον Ρουγκάνι «κλείδωσε» επί της ουσίας τη νίκη-πρόκριση στην οκτάδα.

Με το αυτογκόλ του Μπρον στο 75΄ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1, για να έρθουν οι δύο πρώτες αλλαγές του Αλέγκρι στο παιχνίδι (πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο 66΄), οι Γουεά και Γιλντίζ να διαμορφώσουν στο 88΄ και 90΄+1 το τελικό 6-1.

Θα έχει, μάλιστα, τη μεγάλη ευκαιρία η «Γιούβε» να προχωρήσει ακόμη πιο μακριά στη διοργάνωση, καθώς στην επόμενη φάση θα υποδεχθεί την Φροζινόνε στο «Αλιάνζ Στάντιουμ» και είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στην τετράδα.

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ιταλίας 

Λάτσιο-Τζένοα 1-0

Φιορεντίνα-Πάρμα 4-1 πέναλτι (κ.α. και πρτ. 2-2)

Νάπολι-Φροζινόνε 0-4

Ίντερ-Μπολόνια 1-2 παράταση (κ.α. 0-0)

Μίλαν-Κάλιαρι 4-1

Αταλάντα-Σασουόλο 3-1

Ρόμα-Κρεμονέζε 2-1

Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα 6-1

Τα ζευγάρια των «8» (10/1/2024):

Φιορεντίνα – Μπολόνια

Αταλάντα – Μίλαν

Λάτσιο – Ρόμα

Γιουβέντους – Φροζινόνε

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις