Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Ο Βλάχοβιτς έστειλε στους «4» του Κυπέλλου τη «βέκια σινιόρα» που συναντά τη Φιορεντίνα

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1: Ο Βλάχοβιτς έστειλε στους «4» του Κυπέλλου τη «βέκια σινιόρα» που συναντά τη Φιορεντίνα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους «ζορίστηκε» αλλά τελικά ένα γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 88′ της χάρισε τη νίκη-πρόκριση επί της Σασουόλο (2-1) και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα από την οποία απέκτησε τον Σέρβο στράικερ πριν από δύο εβδομάδες!

Παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς που με το δεύτερο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Γιουβέντους, «σφράγισε» όχι απλά την πρόκριση στα ημιτελικά επί της Σασουόλο, αλλά έκλεισε και… ραντεβού με την πρώην του ομάδα, Φιορεντίνα, από την οποία αποχώρησε πριν λίγες ημέρες για την «βέκια σινιόρα».

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στο 3ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», αλλά στο 24΄ η Σασουόλο απάντησε με τον Τραορέ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπαιξε σε όλο το ματς με τους φιλοξενούμενους, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του «λύγισε» στο φινάλε.

Στο 88′ ο Βλάχοβιτς, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ρουάν κι άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 2-1 επί της Σασουόλο. Οι αγώνες με τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά θα είναι διπλοί (02/03 και 20/04), ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν που προπορεύονται και στο πρωτάθλημα της Serie A.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις