Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γιουβέντους: Σοκ με Ντε Λιχτ που μένει τρεις μήνες εκτός – Αποχαιρέτισε ο Ματουιντί

Γιουβέντους: Σοκ με Ντε Λιχτ που μένει τρεις μήνες εκτός – Αποχαιρέτισε ο Ματουιντί
ΦΩΤΟ Reuters

Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Oλλανδός στόπερ της Γιουβέντους, Ματίας Ντε Λιχτ, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο, ενώ σήμερα (12/8) ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Ματουιντί.

Νοκ άουτ ως τα μέσα του Νοεμβρίου τέθηκε ο Ματίας Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός στόπερ της Γιουβέντους πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο του και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει 3 μήνες.

Την ίδια στιγμή ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, Μπλεζ Ματουιντί, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους το μεσημέρι της Τετάρτης (12/8), έπειτα από τρία χρόνια στο Τορίνο, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα. Ο 33χρονος πρώην μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεσμευόταν με τη “Μεγάλη Κυρία” έως τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο δεν υπολογιζόταν στο αγωνιστικό πλάνο του νέου προπονητή, Αντρέα Πίρλο.

Ο Ματουιντί βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι του αμερικανικού MLS, της οποίας ηγείται ο παλιός μεγάλος άσος της Εθνικής Αγγλίας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις