Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς για Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν θα πάει πουθενά, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Γιοβάνοβιτς για Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν θα πάει πουθενά, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ καθώς ήταν μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Βάλντας Νταμπράουσκας υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε από κοντά τον Φώτη Ιωαννίδη να παίρνει το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή και φρόντισε να κλείσει την εκδήλωση με μία δήλωση για τον επιθετικό του τριφυλλιού.

Ο Σέρβος προπονητής, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, θέλησε να τονίσει χαριτολογώντας πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει για πολλά χρόνια στο τριφύλλι με αφορμή μια ερώτηση του Ντέμη Νικολαϊδη προς τον Έλληνα επιθετικό για το σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να αγωνιστεί όταν φύγει από τους πράσινους.

“Συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ με ανθρώπους που μίλησαν και έμεινε εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους, λογικό ήταν, δικαιούνταν όλα αυτά τα βραβεία. Είναι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Θέλω και εγώ εκ μέρους μου να συμφωνήσω με τον Φώτη και να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του για τις αρχές και το πως τον μεγάλωσαν και να πω κάτι στον Ντέμη όταν ανέβηκε ο Αλμέιδα… του έδωσε έναν δρόμο στην Αθήνα, τον Πινέδα πάλευε για τις θέσεις που είναι καλύτερος και όταν πήγε ο Φώτης του είπε “Εσύ θα φύγεις” (σ.σ. γέλια). Να του πω πως δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας, είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τ0ου Παναθηναϊκού”, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις