Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Γιοβάνοβιτς για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όχι όμως κι από την εμφάνιση της ομάδας του.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν την αυτοπεποίθηση για το κάτι παραπάνω. 

«Είναι όπως το περιμέναμε το παιχνίδι σε ποδοσφαιρικά ατμόσφαιρα. Όχι τόσο καλό παιχνίδι χωρίς ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη στην κατοχή της μπάλας. Έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε ποιητικές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το ότι δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ήταν καλύτερος από εμάς. Αύξησε την πίεση. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όχι όμως από τον τρόπο που παίξαμε», δήλωσε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς.

Ερωτηθείς για το γιατί η ομάδα του οπισθοχώρησε στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Γυρίσαμε πίσω γιατί μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κρατάμε τον ένα βαθμό που είναι θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τις απουσίες που είχαμε όλη την εβδομάδα αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε πάρει κάτι εκτός έδρας, μπορούμε να πούμε πως είναι σημαντικός βαθμός. Όμως μπορούσα και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για το ντεμπούτο του Μπρινιόλι, συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να σχολιάζω παίκτες ξεχωριστά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πρώτο παιχνίδι ντέρμπι. Έδειξε μια σταθερότητα. Αρκετοί στάθηκαν όμως καλά και στο ύψος των περιστάσεων. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις