Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: «Ήταν για ισοπαλία το ματς»

Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: «Ήταν για ισοπαλία το ματς»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα του στη φετινή Superleague 1, αφού δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες κόντρα στον ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0.

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, ήταν ένα από τα πιο άσχημα ημίχρονα που κάναμε δεν ελέγξαμε τον ρυθμό ο ΟΦΗ πίεσε πιο πολύ. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε παραπάνω πίεση παίξαμε πιο δυνατά. Η γενική εικόνα του παιχνιδιού ήταν για ισοπαλία, χάσαμε ένα ημίχρονο μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, μεσοεπιθετικά είχαμε αρκετά θέματα δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καθόλου, ούτε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε όπως θέλαμε».

Οι δηλώσεις του Νιόπλια

«Θα θέλαμε και κάτι παραπάνω γιατί ήμασταν καλοί. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Κουραστήκαμε λίγο, αλλά εκεί που φτάσαμε θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, γιατί είδατε τι συμβαίνει. Στην τελευταία ευκαιρία μπορείς να το χάσεις. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά, ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα, παίξαμε στο κύπελλο, μείναμε εδώ πολλές μέρες, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε καλούς παίκτες και πολύ καλή ομάδα και θα βρούμε σιγά σιγά καλύτερα πατήματα». 

Για το ότι σταμάτησαν τα «όπλα» του Παναθηναϊκού: «Αλήθεια είναι αυτό. Έχουν καλό συνδυαστικό κομμάτι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, παίζουν καλά το 1-2. Θέλαμε να μην φτάνει εύκολα η μπάλα εκεί και νομίζω το σχεδιάσαμε καλά. Και δεν ήμασταν καλά όχι μόνο όταν δεν περνούσε η μπάλα, αλλά και όταν κλέβαμε τη μπάλα». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις