Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – Βόλος: «Δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα και με ανησυχεί η δημιουργία»

Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – Βόλος: «Δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα και με ανησυχεί η δημιουργία»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο σε φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από όσα είδε από την ομάδα του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας να πλησιάζει, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη δημιουργία της ομάδας του, μιλώντας στην Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

Για την ισοπαλία με τον Βόλο: «Δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Δεν είχε σημασία σήμερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Ίσως να μην βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Λεωφόρος ή ότι ο Βόλος έπαιξε αρκετά κλειστά.

Δεν είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Βόλος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη μας έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα».

Για την τακτική του αγώνα: «Το δημιουργικό κομμάτι είναι κάτι που μας ανησυχεί. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά θέμα ολόκληρης της ομάδας. Είμαστε σε μία φάση, όπου έχουμε αργή ανάπτυξη. 

Το θέμα της δημιουργίας πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρουμε να δημιουργούμε καλύτερα. Προς το παρόν δεν έχουμε το ρυθμό που θα ήθελα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις