Κυριακή, 19 Μαΐ
26oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός: «Άξιζε ο κόπος για αυτούς που ήρθαν στο Πανθεσσαλικό»

Γιοβάνοβιτς μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός: «Άξιζε ο κόπος για αυτούς που ήρθαν στο Πανθεσσαλικό»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Βόλου με 5-1, στάθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς γιορτή, επικράτησε του Βόλου με 5-1, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα να είναι πανευτυχής.

Ο Σέρβος τεχνικός αφού εξήρε την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο η ομάδα του να σπάει το ρεκόρ των 10 συνεχόμενων νικών στη πόλη που ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα.

“Χαίρομαι που σπάσαμε το ρεκόρ στον Βόλο, επειδή κατά κάποιον τρόπο είμαι συναισθηματικά δεμένος με την πόλη, γιατί εδώ ουσιαστικά άρχισα την καριέρα μου ως προπονητής της Νίκης. Χαίρομαι γι’ αυτό που κάναμε, γιατί είχαμε μαζί όλους αυτούς τους φιλάθλους. Νομίζω άξιζε τον κόπο που ήρθαν εδώ”, δήλωσε στην Cosmote TV.

“Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Βόλου και τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, γιατί άφησε να δημιουργηθεί αυτή η ατμόσφαιρα”.

“Εύχομαι και σε άλλες ομάδες να ζήσουν τέτοιες στιγμές γιατί αυτό είναι πραγματικό ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις